O mnie

Jestem praktykiem i nauczycielem Reiki.

W pracy stosuje podejście indywidualne, tak by być w kontakcie i móc sięgnąć głębiej. kierując się, intuicją i otwarciem na wglądy. Cenię zaangażowanie w pracy, a w Reiki urzeka mnie spokój i łagodność tej metody w połączeniu z niezwykłą siłą działania oraz swobodą wychodzenia poza schematy.

Prywatnie?

Jestem orientalistą, wielbicielem sztuki i kultury wschodu.
Moją pasją jest żeglarstwo i kontakt z przyrodą. Mam w sobie pierwiastki ziemi i wody.

Moja linia przekazu:

Mikao Usui > Chujiro Hayashi > Hawayo Takata > Phyllis Lei Furumoto > William Lee Rand > Asara Lovejoy > Kallylea Clarke-Johnson > Nancy  Walcher > Robyn A. Harton > Arkadiusz B. Lisiecki > Maciek Kwaśniewski

Dowiedz się więcej

Blog o Reiki

Sprawdź, czy Reiki to coś dla Ciebie!

Jakie są odczucia w ciele związane z Reiki?

Zależy od tego czy Reiki przekazujemy czy odbieramy. Jeśli przekazujemy to zwykle jest to odczucie ciepła, przynajmniej na początku. Odczucie to może wraz z naszą pracą z Reiki zanikać, przechodzić w bardziej subtelne czucie przepływu przez całe ciało lub serce. Tak informacyjne, że płynie. Czasem to poczucie płynięcia może być bardzo ulotne, wręcz trudne do […]

jak czuć energię

Czucie energii

Każda istota energię może odczuwać inaczej. jest to bardzo subiektywne. Odczuwanie może też zmieniać się w czasie. Dla tego nie przywiązuj się do odczuć w rękach takich jak czucie ciepła. Odczucie te są chwilowe i często związanie z układaniem się energii w ciele czy też samym pragnieniem doświadczania energii (chcę się przekonać, że płynie). Czucie […]

Ceremonia kakao i podróż w dźwiękach – 19 września 2020

Godzina 17:00 w Studio 🙂 Ceremonia kakao Zawarte w kakao nieznaczne ilości kofeiny i teobrominy pomagają rozjaśnić umysł i działają lekko pobudzająco rozszerzając naczynia krwionośne. Teobromina zwiększa również wydzielanie neuroprzekaźników serotoniny, adrenaliny i noradrenaliny. Dzięki niej napój sporządzony z ziaren uważany jest za silny afrodyzjak.Do wytwarzania serotoniny mózg wykorzystuje również zawarty w ziarnach tryptofan. Dzięki […]